Za občutne prihranke električne energije pri odsesovanju

Sistem za optimizacijo odsesovalnih sistemov DESA prihrani v povprečju več kot 50 % električne energije za odsesovanje.

Za občutne prihranke električne energije pri odsesovanju

V povprečju več kot 50-odstotni prihranek

Pri klasičnih odsesovalnih sistemih se velik del energije porablja v prazno, saj delajo ves čas na polno moč, ne glede na potrebe stroja. Zato so izrazito neracionalni porabniki električne energije. Učinkovita rešitev za to je v optimizaciji. DESA je inteligentni sistem za optimizacijo odsesovanja, ki v zadnjem letu osvaja evropski, pa tudi svetovni trg. To pa ni presenetljivo, če vemo, da DESA z nadgradnjo obstoječih odsesovalnih sistemov omogoča v povprečju več kot 50-odstotni prihranek električne energije za odsesovanje.

Večja kakovost odsesovanja, manj izpustov CO₂

DESA ima poleg občutnega prihranka električne energije še številne prednosti:

  • Lahko jo namestimo na obstoječe ali nove odsesovalne naprave.
  • Izboljša kakovost in varnost odsesovanja.
  • Zniža izpuste CO₂ pri odsesovanju za povprečno 46 %.
  • Primeren je za podtlačne in nadtlačne filtrske sisteme.

Prehod na digitalizacijo

Investicija v sistem DESA se zaradi njegove učinkovitosti povrne v 6 do 36 mesecih. Prav zato je bil v zadnjih letih uspešno nameščen v več sto podjetjih, v različnih industrijah in različnih velikostih sistemov, tudi v Sloveniji in na Hrvaškem. Strojno opremo sistema DESA uporabljamo tudi kot orodje za enostaven prehod na digitalizacijo proizvodnje s pomočjo aplikacije Intercet Strateg 4.0.

Znižajte stroške proizvodnje

V Intercetu tesno sodelujemo z razvijalci sistema DESA, zato smo strokovnjaki za optimizacije odsesovalnih sistemov. DESA je eden od najučinkovitejši sistem za nižje stroške proizvodnje v lesnoobdelovalni panogi. Njeno delovanje lahko preizkusite tudi v našem prodajno-razstavnem salonu v Šenčurju. Pokličite nas in se naročite na test.

 

 

Kategorija: Predstavitve produktov DESA

Povezane novice

Želite preizkusiti stroje v našem salonu?