Weinig InTech hišni sejem navdušil udeležence iz naše regije

Nenehni razvoj novih izdelkov in načinov obdelave so predpogoj za obstanek na trgu. V zadnjem času se je temu priključilo še gibanje Industrija 4.0, ki omogoča boljši pregled nad proizvodnjo, krajše dobavne roke in v končnici manjši strošek proizvodnje.

Weinig InTech hišni sejem navdušil udeležence iz naše regije

Udeleženci letošnjega sejma InTech iz naše regije so bili navdušeni nad razstavljenimi rešitvami in seveda nad samo proizvodnjo strojev v Tauberbischofsheimu v Nemčiji - glavnem sedežu vodilnega proizvajalca strojev za obdelavo lesa Weinig

weinig hišni sejem

Vsem bo zanesljivo ostal v spominu stroj, ki lahko v eni minuti izdela barik sod iz različno širokih desk za sode. Ravno tako robotski zlagalec elementov izza optimirnega čelilnika Weinig OptiCut S 90, ki lahko zlaga na paleto narezane elemente po poljubnem vzorcu. Pri skobeljnih strojih Weinig pa stroji s pomiki preko 100 m/min z izvrstno površino obdelave in rešitvami za hitro nastavljanje stroja.

predstavitev strojev na sejmu intech

Zainteresirani za stroje za izdelavo oken so dobili kompleksno informacijo o najnovejših možnih izvedbah Weinig CNC stroja za ekonomično proizvodnjo lesenih oken. Razstavljeni so bili štirje stroji, vsak od njih pa opremljen z drugim sistemom okenskih profilov. Tudi s te strani so bile informacije o možnih kotnih vezeh in pritrditvah steklitvenih letvic zelo zanimive.

stroji za izdelavo oken

Prijeten pa je bil tudi večerni del, ko smo uživali v showu ženskega ansambla Midnight ladies.

Optimirne čelilnike iz naše ponudbe si lahko ogledate tukaj, skobeljne stroje pa tukaj.

Kategorija: Dogodki

Povezane novice

Želite preizkusiti stroje v našem salonu?