Čas je za naslednjo generacijo. Novi Profimat.

Skobeljni stroj Weinig Profimat 30 in 50 - naslednja generacija klasične serije skobeljnih strojev.

Čas je za naslednjo generacijo. Novi Profimat.

Pri iskanju naslednika se postavljajo osrednja vprašanja: kakšna mora biti naslednja generacija, da se bo lahko spoprijela z vedno večjimi izzivi hitro spreminjajoče se industrije? Kdo ima zahtevano najvišjo raven hitrosti, fleksibilnosti, zanesljivosti in kakovosti za preživetje na tržišču?

Odgovor na ta in druga vprašanja je podjetje Weinig našlo z novim skobeljnim strojem Profimat. Ta gre po stopinjah preverjenih Weinig rešitev - gradi na njihovih prednostih, jih izboljšuje ter dopolnjuje s sodobnimi lastnostmi.

Profimat skobeljni stroj je na voljo v dveh izvedbah, ki imata že sedaj lastnosti, da postaneta legendi. Obe izvedbi odlikuje:

  • Robustno podnožje iz sivega gusa in vretena preverjene kakovosti Weinig - oboje zagotavlja mirno in natančno delovanje in s tem perfektno obdelavo površine
  • Enostavno upravljanje: intuitivno upravljanje Profimata zagotavlja kratek čas nastavljanja, visoko raven varnosti uporabnika, prijetno udobje pri upravljanju in konstantno varno delo
  • Največjo učinkovitost in varčnost: zaradi tehničnih predelav deluje Profimat izredno varčno, za kar lahko dobite nepovratna sredstva ali subvencije.


Tehnične karakteristike:


Profimat 30 Profimat 50
Hitrost pomika 6 - 15 m/min 5 - 30 m/min
Število vrtljajev vreten 6.000/min 7.000/min (opcija 8.000/min)
Razpored vreten 4 ali 5 vreten 5 ali 6 vreten
Delovna širina 13 - 230 mm (opcija 260 mm) 20 - 230 mm (opcija 260 mm)
Delovna višina 8 - 120 mm 10 - 160 mm


Vse skobeljne stroje v naši ponudbi najdete na https://intercet.si/prodajni-program/skobeljni-stroji

Za kakršna koli dodatna vprašanja smo dosegljivi na 04 2711 550 ali info@intercet.si. Kmalu boste lahko stroj videli in preizkusili tudi v živo v našem razstavnem prostoru v Šenčurju pri Kranju!

 

Kategorija: Predstavitve produktov

Povezane novice

Želite preizkusiti stroje v našem salonu?