Pomlad je čas za druženje in za Hišni sejem INTERCET

Konec tedna smo namenili za druženje in predstavitev delovanja strojev Weinig s katerimi lahko dosežete izjemne prihranke pri času in optimizirate proizvodnjo

Pomlad je čas za druženje in za Hišni sejem INTERCET

Hišni sejem INTERCET smo letos začeli s simpozijem na zelo zanimivo temo "Trendi v razvoju tehnologije za predelavo lesa".

Iz prve roke smo od Weinigovih strokovnjakov  slišali koliko časa se lahko prihrani pri krojenju materiala, pri spajanju in pri profiliranju z uporabo skeniranja in ostale najnovejše Weinig tehnologije. Vašo proizvodnjo lahko optimizirate tako, da boste še bolj konkurenčni na trgu in razbremenite delavce, da se lahko posvetijo bolj produktivnim nalogam.

Predavalnica je bila nabito polna. Veseli smo, da so naši kupci in partnerji lahko dobili kvalificirane informacije iz prve roke o razvoju tehnologije predelave masivnega lesa v celi Evropi. Lahko so dobili vse informacije o tem kako prilagoditi in nadgraditi svojo proizvodnjo, da bo v skladu z »Industrija 4.0«.

Preden smo se "pocrtljali" z dobrotami iz Hiše Jezeršek, smo priredili predstavitev delovanja strojev pri dejanskem delu -  kako to zgleda si lahko pogledate v spodnjem videu:

 

Kategorija: Dogodki

Povezane novice

Želite preizkusiti stroje v našem salonu?