Uspešen zagon sistema DESA v hrvaški Novski

Naš kupec z inteligentno optimizacijo odsesovanja že v nekaj dneh po vzpostavitvi meri izjemne prihranke.

Uspešen zagon sistema DESA v hrvaški Novski

Sistem DESA se lahko vgradi na vsak obstoječ odsesovalni sistem!

Odsesovanje je velik in neracionalen porabnik energije

Panoge, v katerih je potrebno odsesovanje odpadnih delcev, so velike in neracionalne porabnice električne energije. To so predvsem obdelava lesa in kovine, obdelava plastike, farmacija, varjenje in livarstvo, kjer se dostikrat tudi 40 % vse električne energije porablja za odsesovanje.

DESA rešuje problem odsesovanja

Intercet z inteligentno optimizacijo odsesovanja DESA prinaša v te panoge izjemne prihranke električne energije, podpira prehod na nizkoogljično proizvodnjo in večjo varnost. DESA namreč rešuje problem klasičnih odsesovalnih sistemov, ki delujejo neracionalno, saj hkrati odsesavajo iz vseh priklopljenih strojev - ne glede na to ali posamezen stroj deluje ali je v mirovanju.

DESA prihrani kar 67 % električne energije

Inteligentni sistem DESA pa v realnem času prepozna potrebo vsakega stroja in se nanj racionalno odziva. Tako v povprečju prihrani kar 67 % električne energije, ki se porablja za odsesovanje. Investicija, ki se zaradi učinkovitosti povrne v 6 do 24 mesecih, tako zagotavlja prihranek, manj izpustov CO2, hkrati pa poskrbi tudi za preprečitev eksplozij, implozij in požarov v odsesovalnih sistemih, saj preprečuje nalaganje odpadnega materiala v ceveh.

Preskusite DESO v živo

Delovanje sistema DESA in prikaz učinkov in prihrankov si lahko v živo ogledate v Intercetovem prodajno-razstavnem salonu v Šenčurju. Pokličite nas, da se dogovorimo za obisk!

Kategorija: Reportaže DESA

Povezane novice

Želite preizkusiti stroje v našem salonu?