Vzeti nadzor proizvodnje in stroške odsesovanja v svoje roke

Oglejte si posnetek webinarja: Optimizacija odsesovanja na obstoječih napravah - za povprečen prihranek električne energije do 65 %

Vzeti nadzor proizvodnje in stroške odsesovanja v svoje roke

Webinar, ki smo ga organizirali strokovnjaki podjetja Intercet in angleškega strokovnjaka za odsesovanje Energy Save Systems, je zato prikazal rešitev za ta izziv. Prikazali smo sistem DESA, s katerim podjetja prihranijo v povprečju 65 % električne energije za odsesovanje.  DESA odpravi tudi problem visoke investicije ob menjavi sistema za odsesovanje. Omogoča namreč optimizacijo odsesovanja na obstoječih sistemih, popoln nadzor nad odsesovanjem za vsak stroj in s tem tudi znižanje izpustov CO2.

Najkoristnejši poudarki webinarja: 

  • predstavitev delovanja sistema inteligentne optimizacije odsesovanja ESS DESA ter konkretnih prihrankov ob implementaciji,
  • Vpogled v konkretne primere dobrih praks različnih uporabnikov ter njihove prihranke,
  • V živo predstavitev delovanje avtomatskega sistema DESA, ki omogoča nadzor nad nad sistemom 24/7,
  • predstavitev rešitev za digitalizacijo proizvodnje MIMO, ki uporablja infrastrukturo sistema DESA.

 

Udeleženci seminarja so povedali, da jih je najbolj prepričal živ vklop na sisteme DESA v različnih konkretnih podjetij, ki sistem že uporabljajo. Ta je pokazal konkretne meritve o prihrankih glede na velikost podjetja, število strojev, število izmen in panogo. Sistem DESA se namreč zaradi izjemno hitrih prihrankov običajno povrne v 6 do 24 mesecih. 

Si želite ogledati webinar? Pošljite nam zahtevo na info@intercet.si ali preko spletnega obrazca! Skupaj gradimo prihodnost lesno obdelovalne industrije v Sloveniji.

Kategorija: Dogodki DESA

Povezane novice

Želite preizkusiti stroje v našem salonu?