Stroji za kovine

Stroji so namenjeni različnim obdelavam kovin - od razreza, vrtanja, rezkanja različnih profilov, manipulaciji z vakuumom, rešitvam za optimizacijo odsesovalnih sistemov v proizvodnji do digitalizacije proizvodnje.

Obdelava kovin je zahtevna panoga, zato naš portfelj sestavljajo vrhunski stroji za razrez in obdelavo kovin, ki jih odlikuje robustna zasnova, visoko tehnološke rešitve in dolga življenjska doba.

Skupaj z našimi strokovnjaki imamo 35 let izkušenj razvoja pri implementaciji rešitev v proizvodnjah, ki se ukvarjajo z obdelavo kovin. Od serijskih rešitev do posebnih rešitev za izven serijske proizvodnje - specializirani smo za to, da poiščemo najboljše rešitve za izzive naših strank.

Stroji za kovine

Nudimo vrhunske stroje za nekatera področja obdelave kovin:

  • Razrez različnih profilov (tudi razrez pod kotom),
  • Vrtanje,
  • Rezkanje,
  • in še mnogo več.

Kovinska industrija je energetsko intenzivna, prav tako pa predstavlja eno od panog, kjer ročna manipulacija težkih bremen lahko predstavlja zdravstvena tveganja za zaposlene in velik strošek.

Zato imamo rešitve za odlično podporno okolje proizvodnji na področjih:

  • Optimizacija odsesovalnih sistemov v proizvodnjah z obdelavo kovin,
  • Manipulacija z vakuumom,
  • Digitalizacija proizvodnje.

Naši stroji so specializirani za posamezne procese proizvodenj, pri posameznih skupinah strojev pa se osredotočamo na segmentiranje strojev glede na potrebe ter velikost in značilnosti proizvodnje, s čimer zagotavljamo, da se investicija v stroj povrne v najkrajšem času.

Naša ponudba strojev

Naši dobavitelji strojev in opreme za obdelavo kovin in podporne rešitve

Naše reference

Od leta 1989 je družinsko podjetje Intercet d.o.o. vaš zaupanja vreden partner v lesnoobdelovalni industriji, ki prinaša kombinacijo vrhunskih strojev, inovativnih tehnologij in prilagojenih rešitev za izboljšanje vaše proizvodnje – naše reference so dokaz naše odličnosti.

Ogled vseh objavljenih referenc
Logo - Laser inženjering d.o.o.
Logo - Remoplast d.o.o.
Logo - Akron d.o.o.

Želite preizkusiti stroje v našem salonu?