Področja uporabe

S svojimi stroji, opremo in storitvami pokrivamo širok nabor področij uporabe.

Stroji za les in lesne materiale

Stroji v tej kategoriji so namenjeni celoviti obdelavi lesa in drugih lesnih materialov od začetnega širinskega razreza do končne obdelave izdelkov. Zagotavljamo tudi tehnološke rešitve za energetsko učinkovitost, kot je npr. optimizacija odsesovalnih sistemov, ter rešitve za odlično delovno okolje in digitalizacijo proizvodnje.

Preberi več

Stroji za kovine

Stroji so namenjeni obdelavi različnih vrst kovin od razreza (tudi pod kotom), vrtanja, rezkanja, manipulacije z vakuumom in digitalizacije proizvodnje. Zagotavljamo tudi tehnološke rešitve za energetsko učinkovitost, kot je npr. optimizacija odsesovalnih sistemov.

Preberi več

Stroji za plastiko in umetne mase

Stroji so namenjeni obdelavi plastike in umetnih mas od razreza (tudi pod kotom), profiliranja PP in PE elementov, do manipulacije bremen z vakuumom in rešitev za energetsko učinkovitost z optimizacijo odsesovalnih sistemov ipd. 

Preberi več

Stroji za ostala področja

Rešitve v tej kategoriji so namenjene predvsem energetski učinkovitosti z optimizacijo odsesovalnih naprav v vseh panogah, kjer nastajajo prah, trdni delci, hlapi, pare, meglice, ipd. Prav tako pa nudimo stroje za obdelavo na specializiranih področjih, kot je npr. proizvodnja izolacijskih materialov.

Preberi več

Naši dobavitelji strojev in opreme

Naše reference

Od leta 1989 je družinsko podjetje Intercet d.o.o. vaš zaupanja vreden partner v lesnoobdelovalni in drugih industrijah, ki prinaša kombinacijo vrhunskih strojev, inovativnih tehnologij in prilagojenih rešitev za izboljšanje vaše proizvodnje – naše reference so dokaz naše odličnosti.

Ogled vseh objavljenih referenc
Logo - Centernorma d.o.o.
Logo - Bjelin d.o.o.
Logo - Ciprijanović d.o.o.
Logo - Prostoria d.o.o.
Logo - Pilana Pukanić d.o.o.
Logo - Marles PSP d.o.o.
Logo - Inles d.d.
Logo - Stolarija
Logo - Lesoteka IP d.o.o.

Želite preizkusiti stroje v našem salonu?