Weinig kot celosten dobavitelj v panogi križno lepljenega lesa

S povezanimi inovacijami je Weinig prepričal nemškega lesnopredelovalnega velikana s 13.000 m3 proizvodnih prostorov.

Weinig kot celosten dobavitelj v panogi križno lepljenega lesa

Gre za nemškega lesnopredelovalnega velikana na področju križno lepljenega lesa, ki svojo proizvodnjo razteza na 13.000 kvadratnih metrih površine.

Mojstrsko povezana proizvodnja

Skupina Weinig pri tem projektu dobavlja vse od rešitev za kakovostno sortiranje žaganega lesa do proizvodnje končnih elementov križno lepljenega lesa in seveda centralno krmiljenje celotne linije. V to so vključene vse komponente za avtomatizacijo, skobeljni stroji, žage za prečni razrez, linije za dolžinsko spajanje lesa, stiskalnice za lepljenje za vzdolžne in prečne plasti ter površinsko stiskalnico.

Številne inovacije

V projekt je bilo vključenih več inovacij, ki odražajo visoko raven kakovosti in prilagodljivosti, ki jo je pri izboru zahtevala družba HolzBauWerk Schwarzwald GmbH.

Weinig - dovršena kakovost, popoln nadzor

Proizvodnja, v kateri Weinigovi stroji opravljajo ključne naloge, je trdna naložba v uspeh podjetja v prihodnjih desetletjih. Pregovorni nemški kakovosti, zanesljivosti in varčnosti v družini Weinig se je sedaj pridružil še popoln nadzor strojev v realnem času. To omogoča aplikacija Weinig AppSuite, ki omogoča preprost in dostopen prehod v digitalizacijo proizvodnje.

Z vami – od začetka do konca

Načrtovanje nadgradnje proizvodnje in vključevanje nadzora nad stroji je Intercetova močna točka. Naši tehnično-prodajno svetovalci vam bodo v strokovno pomoč ter podporo pri zagonu strojev in šolanju. Naša lastna servisna ekipa pa je na dosegu roke skozi celoten življenjski cikel stroja. Pokličite nas za zanesljivo, Weinig prihodnost.

 

Kategorija: Reportaže

Povezane novice

Želite preizkusiti stroje v našem salonu?