Stroji za plastiko in umetne mase

Stroji v tej kategoriji so namenjeni različnim obdelavam plastike in umetnih mas - od razreza in profiliranja do manipulacije z vakuumom in optimizacije odsesovalnih sistemov v tovrstnih proizvodnjah.

Obdelava plastike in umetnih mas je zahteven proces, saj kakovost obdelave pomembno vpliva na končno dodano vrednost izdelka. Ključne za proces so avtomatizacija proizvodnje ter optimizirane rešitve za varčnost z viri. Naš portfelj sestavljajo vrhunski stroji za obdelavo plastike in umetnih mas priznanih svetovnih proizvajalcev, ki vas bodo postavili korak pred konkurenco.

Skupaj z našimi strokovnjaki imamo 35 let izkušenj razvoja pri implementaciji rešitev v proizvodnjah, ki se ukvarjajo z obdelavo in predelavo plastike in umetnih mas. Zagotavljamo celovite rešitve za sam proces obdelave, pa tudi za optimizacijo odsesovanja, manipulacijo bremen in digitalizacijo proizvodnje.

Stroji za plastiko in umetne mase

Nudimo vrhunske stroje za nekatera področja predelave in obdelave plastike in umetnih mas:

  • Razrez elementov iz umetnih mas
  • Profiliranje PE, PP elementov na 4-stranskih skobeljnih strojih,
  • In še mnogo več.

Učinkovita izraba virov – električne energije, človeškega dela in materiala – je pri obdelavi plastike ključna za visoko dodano vrednost. Zato nudimo rešitve za odlično podporno okolje obdelave na teh področjih:

  • Optimizacija odsesovalnih naprav v proizvodnjah z obdelavo in predelavo plastike,
  • Manipulacija z vakuumom,
  • Digitalizacija proizvodnje.

Naši stroji so specializirani za posamezne procese proizvodenj, pri posameznih skupinah strojev pa se osredotočamo na segmentiranje strojev glede na potrebe ter velikost in značilnosti proizvodnje, in s tem zagotavljamo, da se investicija v stroj povrne v najkrajšem času.

Naša ponudba strojev

Naši dobavitelji strojev in opreme za obdelavo plastike in podporne rešitve

Naše reference

Od leta 1989 je družinsko podjetje Intercet d.o.o. vaš zaupanja vreden partner v lesnoobdelovalni in drugih industrijah, ki prinaša kombinacijo vrhunskih strojev, inovativnih tehnologij in prilagojenih rešitev za izboljšanje vaše proizvodnje – naše reference so dokaz naše odličnosti.

Ogled vseh objavljenih referenc
Logo - Remoplast d.o.o.
Logo - Isokon d.o.o.

Želite preizkusiti stroje v našem salonu?