Postati najboljši na področju lesene embalaže

Oglejte si posnetek webinarja: Proizvodnja lesene embalaže za 21. stoletje

Postati najboljši na področju lesene embalaže

Na webinarju Proizvodnja lesene embalaže smo s strokovnjaki Interceta in nemškega Weiniga pogledali najboljše prakse in rešitve za dobičkonosno izdelavo palet in lesene embalaže s stroji za obdelavo lesa proizvajalca Weinig. Osredotočili smo se na sodobne avtomatske optimirne čelilnike Weinig (ogled naše ponudbe), podprte s programsko opremo za upravljanje z naročili in izdelavo krojnih list OptiPal.

Odgovorili smo na ključna vprašanja podjetij, ki si želijo nadgraditi svoj nastop na trgu izdelave palet in lesene embalaže.

Potek webinarja:

  • predstavitev rešitev za sodobno izdelavo palet in lesene embalaže Weinig,
  • primeri dobrih praks različnih uporabnikov in različnih kapacitetnih razredov,
  • predstavitev delovanja avtomatskih optimirnih čelilnikov s programsko opremo OptiPal za avtomatsko izdelavo krojnih list iz vaših naročil.

Udeleženci webinarja so povedali, da je ena od najpomembnejših dodanih vrednosti udeležbe na webinarju spoznavanje, kako popolnoma prilagoditi strojno obdelovalno linijo svojim potrebam. To pomeni, da kupijo, uporabljajo in vzdržujejo zares le tiste funkcionalnosti in tiste stopnje zmogljivosti, ki jih zahtevajo njihovi izdelki in obseg proizvodnje. Kompatibilni in modularni stroji Weinig to v popolnosti omogočajo. To pa je tudi ključno za optimizacijo stroškov in s tem donosnost. 

Si želite ogledati webinar? Pošljite nam zahtevo na info@intercet.si ali preko spletnega obrazca! 

Skupaj gradimo prihodnost lesno obdelovalne industrije v Sloveniji.


 

 

Kategorija: Dogodki

Povezane novice

Želite preizkusiti stroje v našem salonu?