Proizvodnja lesene embalaže za 21. stoletje

Intercetov spletni seminar

Proizvodnja lesene embalaže za 21. stoletje

Najboljši odgovor na izzive in zahteve industrije lesene embalaže so sodobni avtomatski optimirni čelilniki Weinig, podprti s programsko opremo za optimizacijo OptiPal. Z vami želimo deliti dolgoletne izkušnje podjetij Weinig in Intercet na tem področju, pokazati dobre prakse in rešitve. Zato vas vabimo na spletni seminar (webinar) na temo 

Proizvodnja lesene embalaže za 21. stoletje 

ki bo potekal v sredo, 10. februarja 2021 od 10. do 11. ure prek spletne platforme Microsoft Teams. 

Na webinarju bomo:

  • predstavili rešitve za sodobno izdelavo palet in lesene embalaže Weinig,

  • pogledali primere dobrih praks različnih uporabnikov in

  • v živo predstavili delovanje avtomatskega optimirnega čelilnika s programsko opremo OptiPal za avtomatsko izdelavo krojnih list iz vaših naročil.

Vaši sogovorniki bodo strokovnjaki podjetja Intercet in nemškega Weinig, ki je vrhunski nemški proizvajalec lesnoobdelovalnih strojev s 100-letno tradicijo. Je vodilno podjetje na področju strojev za obdelavo masivnega lesa, ki s svojimi inovativnimi rešitvami nenehno skrbi za razvoj lesnopredelovalne industrije.

Vsi sogovorniki bodo odgovarjali tudi na vaša vprašanja. 

S strojnimi rešitvami podjetja Weinig lahko svojim strankam ponudite vse vrste embalaže - stabilno, varno, v vseh velikostih - od lesenih škatel, zabojev, okvirjev na zaponke, palet, transportnih tal do posebnih modelov za občutljivo blago. S programsko rešitvijo OptiPal, ki je kompatibilna z vsemi njihovimi avtomatskimi čelilniki, pa dosežemo najboljši izkoristek lesa, avtomatsko izdelavo krojnih list in bolj transparentno proizvodnjo.

Webinar je koristen za vse proizvajalce palet in lesene embalaže - od največjih do najmanjših. Vabljeni v prihodnost vašega podjetja!

Tamara Golmajer in Intercet ekipa.


 

Kategorija: Dogodki

Povezane novice

Želite preizkusiti stroje v našem salonu?