Stroji za izdelavo utorov Stegherr NF – prvaki za področje mobilnih hiš, avtodomov in lesene gradnje

Odlikujejo jih hitrost, natančnost, varnost in dovršena avtomatizacija.

Stroji za izdelavo utorov Stegherr NF –  prvaki za področje mobilnih hiš, avtodomov in lesene gradnje

Stegherr stroji za izdelovanje utorov in odrez na dolžino serije NF (200 ali 400) predstavljajo izjemen napredek za področja, kjer je izdelovanje utorov eden od ključnih procesov. To so predvsem izdelava vrtnega pohištva in garnitur, mobilnih hiš in avtodomov, pohištva in v leseni gradnji.


Zmogljivost in natančnost

Stroj NF je lahko opremljen z eno ali dvema rezkalnima enotama, kar zagotavlja hitro in natančno izdelavo utorov s spodnje in/ali zgornje strani. Odlikuje ga zmogljivost, robustnost in dolga življenjska doba, značilna za Stegherrjeve stroje.

Avtomatizacija in varnost

Intuitivno programiranje prek zaslona na dotik in avtomatizacija pri dodajanju in odvzemanju obdelovancev omogoči izjemno kratek čas izdelave utorov, s čimer se poveča učinkovitost in produktivnost linije. Rezkalni del pa je z vseh strani zavarovan, kar varuje delavce pred poškodbami.

Stegherrjeva kakovost

Stegherr je priznan nemški proizvajalec lesnoobdelovalnih strojev, ki se specializira predvsem za izven serijske rešitve. Njihove rešitve odlikujejo kakovost, natančnost in vzdržljivost - mnogi izmed njihovih strojev so po 30 ali 40 letih še vedno v uporabi.

Preizkusite ga v živo!

Stroji za utore serije NF so primerni za vse vrste obdelovancev. V prodajno-razstavnem salonu Interceta je Stegherr NF 400 zdaj ekskluzivno na voljo za testiranje – preizkusite ga lahko tudi s svojimi materiali. Pokličite nas ali nam pišite za termin preizkusa, da vam bodo v času obiska za nasvet na voljo tudi naši tehnično-prodajni svetovalci, specializirani za Stegherrjeve rešitve.

 
 

Kategorija: Predstavitve produktov

Povezane novice

Želite preizkusiti stroje v našem salonu?