Skobeljni stroj Weinig Cube z mobilnim vretenom

Zaporedno skobljanje različno širokih obdelovancev si lahko tokrat ogledate na hišnem sejmu Intercet pri vstopnem modelu Weinigovih skobeljnih strojev.

Skobeljni stroj Weinig Cube z mobilnim vretenom

Skobeljni stroj Weinig Cube bo na hišnem sejmu Intercet (16.-18.10.2019) opremljen z mobilnim levim vretenom - opcijo, ki prinaša ogromno prihranka vsem, ki se srečujejo s skobljanjem različnih širin obdelovancev in s to možnostjo ne potrebujejo več sortiranja obdelovancev po širini pred skobljanjem. Laser na vhodu v stroj namreč izmeri širino obdelovanca, levo vreteno pa se avtomatsko postavi na zadano širino skobljanja.Seveda je skobeljni stroj Cube že v osnovi opremljen z avtomatskim pozicioniranjem vreten na ustrezno širino in višino skobljanja - vi le preko ekrana na dotik vpišete dimenzijo in jo potrdite, laserji pa vam že takoj na vhodu pokažejo, kaj bo na koncu prišlo iz stroja.

Spiralne skobeljne glave poskrbijo za najboljšo kvaliteto skobljanja, števec tekočih metrov pa skrbi za pregled nad proizvedenimi količinami.

Prepričajte se sami o kvaliteti skobljanja in hitrosti nastavitve dimenzije na skobeljnem stroju Cube - obiščite nas na hišnem sejmu Intercet 2019, od 16.-18.10.2019, v naših poslovnih prostorih v Šenčurju. Vsekakor pa ne zamudite predstavitve zaporednega skobljanja različnih širin z mobilnim vretenom!

Oglejte si povezane produkte na dnu članka, ali si oglejte vse skobeljne stroje na povezavi https://intercet.si/prodajni-program/skobeljni-stroji

Prisrčno vabljeni!

Vinko Golmajer
Intercet d.o.o.

P.S.: Imate že sedaj vprašanja? Kontaktirajte nas preko spletnega obrazca, e-maila vinko.golmajer@intercet.si ali nas pokličite na 041 617 219.

 

Kategorija: Predstavitve produktov

Povezane novice

Želite preizkusiti stroje v našem salonu?