Dobavitelji

Spoznajte naše ključne dobavitelje, ki z vrhunsko tehnologijo, brezkompromisno kakovostjo in tradicijo razvijajo stroje, ki vas postavljajo korak pred konkurenco.

Weinig

Weinig je vrhunski nemški proizvajalec lesnoobdelovalnih strojev z več kot 100-letno tradicijo. Vodilno podjetje na področju izdelave strojev za obdelavo masivnega lesa, ki s svojimi inovativnimi rešitvami nenehno skrbi za razvoj lesnopredelovalne industrije.

Pokriva celotno verigo predelave in obdelave masivnega lesa - od vzdolžnega in prečnega razreza, dolžinskega spajanja in širinskega lepljenja, skobljanja in profiliranja, pa vse do kompletne obdelave elementov (vključno z rezkanjem, vrtanjem itd.) s CNC stroji.

Prikaži več
Weinig logo

Energy Save System (ESS)

Britansko podjetje Energy Save System (ESS) je vodilni razvijalec optimizacije odsesovalnih sistemov.

Ekipa inženirjev z več kot 25 leti izkušenj je razvila izjemen sistem za optimizacijo obstoječih odsesovalnih sistemov s hkratnim signifikantnim zmanjšanjem stroškov električne energije in integracijo v pametno tovarno 4.0.

Njihovi sistemi so implementirani v najbolj priznanih tovarnah v Evropi in svetu. ESS je od novembra 2021 del skupine Nederman.

Prikaži več
Energy Save System logo

SHM Stegherr

Stegherr je nemški proizvajalec strojev za obdelavo lesa, ki racionalizirajo serijsko proizvodnjo ali proizvodnjo oken in vrat po naročilu.

Specializirani so za posebne, izven serijske rešitve po meri kupca za visoko dodano vrednost izdelkov.

Njihove rešitve zajemajo celosten paket, ki ga sestavljajo stroj, programska oprema, avtomatizacija in servis.

Prikaži več
Stegherr logo

Aero-lift

Nemško podjetje Aero-lift je proizvajalec vakuumskih dvigal in prijemal, ki olajšajo številna težka dela pri dviganju, premikanju, nihanju ali obračanju različnih obdelovancev.

Koncept vakuumske tehnike je uporaben skoraj v vseh industrijah, zato zahteva veliko mero inovativnosti, zanesljivosti in prilagodljivost. AERO-LIFT Vakuumtechnik GmbH je vodilni proizvajalec transportnih in manipulativnih rešitev z vakuumsko tehniko.

Prikaži več
Aero-lift logo

Friulmac

Italijansko podjetje Friulmac je proizvajalec strojev z vrhunskimi tehnološkimi rešitvami za srednje in velike obrate. 

Prepoznani so po unikatnih konstrukcijskih rešitvah, ki uporabnikom omogočajo vrhunske dosežke. Nepogrešljivi si pri proizvodnji talnih oblog, vrat ali pohištvenih elementov.

Prikaži več
Friulmac logo