Digitalizacija proizvodnje

Digitalizirana proizvodnja, v kateri so podatki o delovanju strojev ves čas na voljo za pregled, zagotavlja večjo učinkovitost, optimizacijo virov, zniževanje stroškov proizvodnje in s tem povečevanje dodane vrednosti.

Še ne veste, katero orodje za digitalizacijo proizvodnje je pravo za vas?

Obiščite nas in se v živo prepričajte o razlikah

Kdo vse uporablja naše sisteme za digitalizacijo proizvodnje

Družinsko podjetje Intercet d.o.o. je od leta 1989 zanesljiv partner v lesnoobdelovalni industriji.

Z ekipo predanih strokovnjakov za naše stranke zagotavljamo vrhunske stroje, inovativne tehnologije in prilagojene rešitve za nadgradnjo vaše proizvodnje. 

S partnerji gradimo dolgoročne odnose. Naše reference so dokaz naše odličnosti.

Ogled vseh objavljenih referenc
Logo - Centernorma d.o.o.
Logo - Magles d.o.o.
Logo - Podgorje d.o.o.
Logo - Doors d.o.o.

Digitalizacija proizvodnje: še nikoli tako enostavna  

Proizvodnja v skladu z industrijo 4.0, v kateri so podatki o delovanju strojev ves čas na voljo za pregled, omogoča kvantne preskoke v optimizaciji delovanja proizvodnje. 

Digitalizacija proizvodnje: še nikoli tako enostavna

Weinig APP Suite je Weinigov pomočnik, ki omogoča 360-stopinjski nadzor nad delovanjem strojev. Digitalizacija proizvodnje pomeni, da lahko spremljate vaše Weinig stroje v realnem času od kjer koli in kadar koli - dostop 24/7 preko mobilne aplikacije za Android, iOS in preko spletne aplikacije na namiznem računalniku ali tablici.

Podatki v realnem času 

Ko govorimo o digitalizaciji proizvodnje v lesnoobdelovalnih obratih, se ne sprašujemo več kdaj, ampak kako. Digitalizacija proizvodnje prinaša pomembne prednosti:  

  • Povečanje učinkovitosti (produktivnosti),  
  • Boljši izkoristek virov (stroji, material, človeški viri),  
  • Znižanje stroškov proizvodnje. 

Različne potrebe v proizvodnih podjetjih 

Dobre prakse digitalizacije proizvodnje kažejo, da je končni rezultat digitaliziranih proizvodnih procesov povečevanje dodane vrednosti. Pri tem imajo manjša in velika podjetja različne potrebe. V Intercetu imamo na voljo tako vstopne rešitve digitalizacije kot napredne rešitve za popoln integriran nadzor kompleksnih obratov. 

Dva pristopa digitalizacije 

Na voljo sta dva osnovna pristopa: aplikacija Intercet Strateg 4.0 omogoča osnoven pregled nad delovanjem stroja v izbranem časovnem obdobju. Na voljo je za stroje različnih proizvajalcev, saj za delovanje uporablja strojno opremo sistema DESA. Aplikacija Weinig APP Suite pa omogoča poglobljen nadzor nad številnimi parametri delovanja in učinkovitosti strojev proizvajalca Weinig. Podatke, pridobljene  iz obeh sistemov, lahko integrirate v vaš izbrani ERP sistem povsem po vaših željah.

Za katera proizvodna podjetja je primeren Weinig APP Suite?

Weinig APP Suite je primeren za proizvodnje:

  • Kjer stroji Weinig opravljajo ključne naloge,
  • Kjer za Weinig stroj(e) potrebujete digitalnega pomočnika tako za pregled časa delovanja, naročil, predvidenih servisnih aktivnosti ipd.

Aplikacija Weinig APP Suite

Aplikacija Intercet Strateg 4.0

Intercet Strateg 4.0 je praktični pomočnik za pregled nad proizvodnjo, v kateri delujejo stroji različnih proizvajalcev. Razvili smo ga v Intercetu kot odgovor na potrebe v proizvodnih podjetjih. Spremljajte delovanje vaših strojev, ki so povezani na DESA sistem, v realnem času od kjer koli in kadar koli - dostop 24/7 preko mobilnega telefona, računalnika ali tablice.

Aplikacija Intercet Strateg 4.0

Za katera podjetja je primerna digitalizacija proizvodnje z Intercet Strategom 4.0?

Dobre prakse uporabe Stratega se kažejo v proizvodnji:

  • Kjer delujejo stroji različnih proizvajalcev,
  • Ki šele vstopajo v digitalizacijo ali je ta že vzpostavljena,
  • Ki potrebujejo hiter pregled nad delovanjem in razpoložljivostjo različnih strojev v različnih časovnih obdobjih.

Integracija v vaš ERP sistem

Razumemo jezik ERP sistemov in BI sistemov za vizualizacijo podatkov. Tako pri Weinigovih strojih kot pri strojih, povezanih v DESA sistem, je možno podatke povezati in integrirati v vaš ERP sistem ali sistem za vizualizacijo podatkov. Digitalizacija proizvodnje in rešitve so popolnoma prilagodljive glede na vaše želje.

Integracija v vaš ERP sistem

Digitalizacija proizvodnje za prihodnost

Prehod na digitalizacijo proizvodnje je z Intercetovimi rešitvami enostaven. Malim podjetjem in delavnicam zagotavlja hitro izkoriščanje učinkov digitalizirane proizvodnje ob nizkem strošku in preprosti uporabi. Za zahtevnejše uporabnike, ki za ključne stroje v podjetju potrebujejo poglobljen vpogled, pa zagotavlja napredno analitično orodje za premišljene prihranke.

Odpiramo vrata digitalizacije

Z rešitvami, razvitimi v Intercetu po merah naših strank, na široko odpiramo vrata pametne proizvodnje za vse. Digitalizacija proizvodnih podjetij z nami postane enostavna in dostopna. Kot do sedaj, prinašamo najnaprednejše, a dostopne rešitve, ki vas bodo obdržale pred konkurenco. Stojimo vam ob strani pri novih, pomembnih korakih vašega razvoja

Želite preizkusiti stroje v našem salonu?