NC stroj za narez letev

Stegherr GLS-2

Visoko zmogljiv, učinkovit in natančen CNC center za obdelavo vseh materialov, ki procese opravi polavtomatsko ali povsem avtomatsko. Stroj je možno nadgraditi z dodatnimi vrtalnimi, žagalnimi in rezkalnimi agregati ali agregatom za štanco.

Preizkusite stroj Pošljite povpraševanje

Stegherr GLS-2

GLS-2 je CNC krmiljen center za žaganje, prebijanje, vrtanje, rezkanje in tiskanje profilnih letev - polavtomatsko ali povsem avtomatsko. Predstavlja nov mejnik v proizvodnji visoko kakovostnih steklitvenih letvic, vratnih letvic, odkapnikov za dež, ipd. - iz lesa, aluminija, MDF ali plastike, in sicer tudi pod koti med -/+45° v dveh ravninah.

Nastavitev kota razreza poteka pri modelu GLS-2 v dveh ravninah preko servo osi. Drsna potisna roka (NC-Stop) natančno pozicionira obdelovanec na programirano pozicijo. S pomočjo prečnega transporterja se stroj lahko nadgradi do popolnoma avtomatskega centra. Krmiljenje je enostavno in omogoča intuitivno delo, vse procese pa lahko povežemo on-line v mrežo podjetja.

Zakaj Stegherr GLS-2?

Nekaj dejstev o odličnosti izdelka

Nastavitev kota žage v dveh ravninah

Žaga se lahko vrti in nagne v območju +/- 45 stopinj v dveh ravninah - bodisi pnevmatsko bodisi (po izbiri) servo krmiljeno.

Stegherr GLS-2

Razrez profilov brez iztrganin

Natančen razrez profilov brez iztrganin in drugih poškodb omogoča odličen izkoristek materiala, visoko kakovost končnega izdelka ter eliminira zaplete in popravljanja v procesu izdelave končnega izdelka.

Stegherr GLS-2

Precizno rezkanje

GLS-2 zagotavlja popolnost obdelave na vsakem koraku – natančno, precizno rezkanje elementov je eden od ključni procesov za brezkompromisno kakovost končnega, sestavljenega izdelka, enostavno in hitro montažo ter dolgo življenjsko dobro izdelka.

Stegherr GLS-2

Dodatni agregat za vrtanje

GLS-2 je možno nadgraditi s številnimi funkcionalnostmi, tudi dodatnim agregatom za vrtanje, ki omogoča izdelavo različnih izvrtin v obdelovancu.

Stegherr GLS-2

Dodatni agregat za prebijanje

GLS-2 je možno nadgraditi s številnimi funkcionalnostmi, tudi dodatnim agregatom za prebijanje.

Stegherr GLS-2

Upravljanje in krmiljenje

Programska oprema je v celoti razvita in programirana v podjetju SHM Stegherr, zato se nenehno prilagaja novi strojni opremi in zahtevam strank. Enostavna navodila za uporabnike in intuitivno upravljanje prek zaslona na dotik ali mrežne povezave. Jezikovno neodvisen uporabniški vmesnik ne terja nobeno predznanje programiranja.

Stegherr GLS-2

Natančno pozicioniranje

Drsna potisna roka (NC-stop) pozicionira obdelovance točno na programirane položaje obdelave. Najprej se izvrši merjenje dolžine obdelovanca z natančnostjo desetinke. Krmilnik nato izvede vse potrebne izračune z izbirno razpoložljivimi programskimi moduli, da doseže optimalno uporabo materiala in popoln proizvodni proces.

Izbirni moduli programske opreme so npr.:

  • Optimizacija proizvodnje
  • Do polnega dela
  • Ciklična proizvodnja
Stegherr GLS-2

Zanesljivost in vzdržljivost

Z robustno zasnovo naših strojev, vertikalnim obsegom proizvodnje in dosledno uporabo visokokakovostnih pogonskih komponent vodilnih proizvajalcev (kot so Festo, Beckhoff itd.) dosegamo kakovost, zanesljivost in vzdržljivost, ki jih predstavlja SHM Stegherr v strojni industriji.

Stegherr GLS-2

Avtomatiziranje

Prilagodljive stopnje razširitve omogočajo nadgradnjo do popolnoma samodejnega delovanja. Za to lahko uporabite programsko krmiljene podajalnike obdelovancev (npr. prečni transporter), avtomatiziran izhod obdelovancev (npr. izhodne mize ali trakovi), pa tudi posebne rešitve strank.

Zasnova transportnega traku za dodajanje elementov je prilagojena številnim profilom.

Označevanje in graviranje

Obdelovance lahko v pretoku označite z laserjem, brizgalnim tiskalnikom - ali v primeru materialov, ki jih je težko natisniti - neposredno z gravuro. Kot ugodnejšo alternativo ponujamo tudi tiskalnik etiket. Vse različice so združljive s programsko opremo stroja in prilagojene vašim specifikacijam in zahtevam.

Stegherr GLS-2

Možna področja uporabe stroja

Stroj za NC narez letev Stegherr GLS-2 se uporablja za razrez in obdelavo različnih materialov ter pri proizvodnji oken.

Razrez različnih materialov

Z GLS-2 je mogoče optimalno razrezovati in obdelovati profile iz lesa, aluminija, MDF ali plastike. Razrez je možen tudi pod kotom +/- 45 stopinj in to v dveh ravninah.

Stegherr GLS-2

Proizvodnja oken

NC center GLS-2 se lahko uporablja na področju izdelave steklitvenih letvic, vratnih profilov, odkapnikov za dež ipd. Z njim lahko razrezujete, delate z enoto za prebijanje (štancanje), delate izvrtine za povezovalne elemente ali rezkate prezračevalno režo.

Stegherr GLS-2
Servis strojev & rezervni deli
Servis strojev & rezervni deli

Servis strojev & rezervni deli

Za nemoteno delovanje vaših strojev ter brezskrbno vzdrževanje ponujamo visokokakovostne rezervne dele in strokovno servisiranje, ki zagotavljajo dolgo življenjsko dobo in optimalno zmogljivost.

Servis strojev Dobava rezervnih delov

Servis strojev & rezervni deli

Za nemoteno delovanje vaših strojev ter brezskrbno vzdrževanje ponujamo visokokakovostne rezervne dele in strokovno servisiranje, ki zagotavljajo dolgo življenjsko dobo in optimalno zmogljivost.

Servis strojev Dobava rezervnih delov

Servis strojev & rezervni deli Servis strojev & rezervni deli

Povezani izdelki

Izdelki, ki delujejo dobro v paru z izbranim

Želite preizkusiti stroje v našem salonu?